Concert Massive Attack, noi detalii

18 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Concert Massive Attack, noi detalii
TAGS:
massive attack 
Membrii Massive Attack Robert Del Naja si Grantley Marshall vor avea suportul unui numeros grup pentru spectacolul live; nu mai putin de 9 muzicieni li se vor alatura pe scena celor doi. Intregul grup include doi bateristi, un percutionist, un basist, doi chitaristi si 3 invitati speciali pentru partile vocale.

Muzicienilor li se va adauga la Bucuresti si un staff de 30 persoane care vor asigura suportul tehnic pentru prestatia Massive Attack. Productia de 1,5 milioane lire sterline va numara in Romania cel de-al 25-lea show din actualul turneul european al trupei.

Concertul va avea loc pe data de 2 august, incepand cu orele 20.00, pe stadionul de atletism din cadrul Complexului Sportiv Iolanda Balas Soter (zona Arcul de Triumf). Intrarea in stadion se va face din strada Primo Nebiolo.

Biletele cu cel mai mare succes sunt cele din Sectorul A. Fanii Massive Attack isi doresc sa fie cat mai aproape de formatia preferata la primul concert al englezilor in Romania si aproape au epuizat biletele de langa scena; in acest moment mai sunt disponibile doar 300 bilete de acest tip.

Biletele pentru concertul Massive Attack se gasesc in magazinele din Reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Caf si online la www.ticketpoint.ro, www. bilete.ro si www.blt.ro. Pretul biletelor este de 95 lei pe Gazon Sector A si 80 lei pe Gazon Sector B. Concertul Massive Attack din Romania este produs de Livada si One Event.

Sursa: One EventPopup detector