Concert Massive Attack in Romania in 2010

08 Aprilie 2010 Beat Factor BeatFactor

Massive Attack va sustine un nou concert in Romania in 2010, pe 27 iunie, la Zone Arena. Concertul Massive Attack din 2010 este organizat de One Event, aceeasi companie responsabila si pentru primul concert Massive Attack din Romania


Conform lui Cristian Busuioc de la One Event, locatia se numeste Zone Arena si este situata pe bulevardul Barbu Vacarescu (spre finalul cartierului Floreasca).


Daddy G, 3D si Mushroom initial au format proiectul The WIld Bunch, in Bristol, dar de cand 3D a scris 'Manchild-ul' lui Neneh Cherry, succesul a inceput sa curga fara oprire. Albumul de debut Massive Attack, Blue Lines, cat si single-ului Unfinished Sympathy i-a plasat pe acestia printre cei mai talentati si iubiti producatori de muzica electronica si nu numai, si au subliniat abordarea unica a muzicii.


De-a lungul timpului, Daddy G si 3D au colaborat cu artisti precum David Bowie, Mos Def, Horace Andy, Elizabeth Fraser sau Bjork. Massive Attack pregatesc cel de-al cincilea album de studio, care va aparea pe 8 februarie 2010, si care se numeste Heligoland.


Vezi cum a fost la primul concert Massive Attack in Romania AICI!


Biletele pentru concertul Massive Attack sunt disponibile online la Eventim.ro, in retelele Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Vodafone, Sala Palatului la urmatoarele categorii de pret in functie de pozitia in arena: Gazon A – 130 lei, Gazon B – 80 lei, Tribuna (pe scaune) – 160 lei, pana la data de 29 aprilie.

Dupa aceasta data preturile vor fi urmatoarele: Gazon A – 145 lei, Gazon B – 95 lei, Tribuna (pe scaune) – 175 lei.


Popup detector