Concert Covenant in Romania la Control

06 Aprilie 2010 Create It BeatFactor

Covenant vine in Romania pe 8 aprilie 2010, in Club Control, incepand cu ora 21.

Trupa Covenant (futurepop/synthpop/electronic dance music) ne va induce o stare de euforie sonora, debutand cu imnuri electro de inspiratie nordica si mergand pana la ritmuri contagioase, desprinse din ritualuri atemporale.

Inceputa acum mai bine de 20 ani ca un proiect al unor tineri entuziasti, formatia s-a afirmat rapid, hiturile lor aflandu-se astazi in playlisturile a numeroase cluburi si posturi de radio.


Covenant au la activ 8 albume, iar in acest moment pregatesc lansarea unui nou material, “Modern Ruin”.

Covenant sunt pionierii futurepop-ului, un gen muzical care se regaseste la confluenta dintre Depeche Mode si Kraftwerk.


Prestatia lor live este una tandra dar penetranta, cu mici improvizatii ce sunt atat pe gustul cunoscatorului, cat si pe al celui la prima intalnire cu trupa.


Covenant - BulletArtistii suedezi ne promit o calitate impecabila a sunetului si o prezenta scenica fina si eleganta. De-a lungul timpului au impartit scena si au colaborat cu nume precum Rammstein, VNV Nation, Project Pitchfork, Das Ich, And One.


Multi dintre voi ati dansat macar o data pe “Bullet” intr-un club bucurestean. Iata ca a sosit momentul sa o ascultati live!

Covenant sunt: Joakim Montelius, Daniel Myer si Eskil Simonsson. Informatii detaliate despre Covenant gasiti pe electronik.ro, covenant.se sau pagina de myspace a acestora.

Biletele costa 30 ron.


Popup detector