Concert Camouflage in luna ianuarie

14 Decembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Trioul synth-pop german Camouflage va concerta in Bucuresti pe 19 ianuarie la Casa de Cultura a Studentilor Preoteasa. Camouflage vine dintr-o tara in care muzica electronica, initiata de Kraftwerk si continuata pana in prezent de idolii Depeche Mode, este ridicata la nivel de cult, nivelul vanzarilor all-time in materie fiind de natura sa inspire multi artisti si trupe.

Trioul synth-pop german Camouflage s-a infiintat in mod oficial in anul 1984, si de atunci pana in prezent componenta a ramas neschimbata: vocalul Marcus Meyn si, alaturi de el, la clape, Heiko Maile si Oliver Kreyssig.

La inceputul anilor 80 au aparut o sumedenie de formatii care au promovat noul tip de sound aflat la moda.

Diferenta intre Camouflage si ceilalti este ca ei mai canta si in prezent si inca mai produc materiale cu care au succes pe un segment de piata destinat unui public in primul rand elevat, rafinat, intr-un cuvant- inteligent.

In cei peste 20 de ani de cariera, formatia a scos pe piata 9 albume, inregistrand succese cu nu mai putin de 21 de extrase pe single.
Dintre acestea, nu putine s-au clasat pe pozitii de top in clasamentele muzicale din numeroase tari europene, iar multe posturi de radio independente din S.U.A. au facut o adevarata pasiune pentru ei.

The Great Commandment si Love is a Shield au ramas in memoria publica pana in prezent ca piese reprezentative pentru stilul muzical synth-pop.
Relocated Tour a trecut in primul rand prin tari din vestul Europei, in toamna a ajuns pentru un numar de concerte si in America de Sud, dar va poposi si in Romania.


Popup detector