Compilatie dublu CD de la James Zabiela

08 Martie 2010 Beat Factor BeatFactor

Britanicul James Zabiela, odinioara unul dintre cei mai indragiti DJi in Romania, va lansa in luna aprilie o noua compilatie la Renaissance, intitulata 'Life'.

De data aceasta, compilatia nu va fi gasita in magazine, ci va fi distribuita gratuit la gig-urile lui Zabiela.

James va pleca intr-un turneu mondial incepand cu martie 2010, ceea ce coincide cu aceasta lansare. In cadrul acelor show-uri, cei care isi vor cumpara bilet pentru eveniment, vor primi gratuit si compilatia.

Mai jos gasiti si track list-ul compilatiei "Life":

CD 1

01. Lusine - Operation Costs

02. Pedram - Lost In Trans

03. Nosaj Thing - Us

04. Nosaj Thing - Fog


05. James Zabiela - Burnt Bridges

Street Sounds - Life Is Best Seen As A Gift

06. R3volve - Bootpacker Alpha

07. Mondkopf - Libera Me

Change Machine - Everything Slows Down

08. ASC - Porcelain

09. Reason Or Romanza - Radiance Trigger (Recue Remix)

10. Ruxpin - A Sunrise (And They Turned To Stones)

False Dream

11. Herman - Change Of Mind [James Zabiela Re-Arrange]

Romanian Pilot

12. Moderat - Out Of Sight

13. Peter Benisch - Skymning

Market Chatter

14. Boys Noize - Heart Attack

Clapping And Drummin In Defensa

15. Ellen Allien & Apparat - Do Not Break

Street Sounds

16. Ruxpin - I Saw Her Standing There

Our Deepest Desire

Outro - Busker

Disc Two - Afterlife

01. Intro - Busker

02. Sally Shapiro - Swimming Through The Blue Lagoon

Whatever Can Be Imagined Can Be Realised

03. Vince Watson - Long Way From Home

Harmony, Simple And Beautiful

04. Siopis - Really Love Ya [James Zabiela Re-Arrange]

05. D-Pulse - New Poetry (Unreleased Version)


06. Phil Kieran - Never Ending Mountain (James Zabiela Re-Arrange)

07. Gui Boratto - I Feel Love (Robert Babicz Earth Remix)

Illicit Offering

08. James Zabiela - Blame (Masters Version)

Ancient Masters

09. Dusty Kid - Amazon

10. Jori Hulkkonen - I Am Dead (Guy J Remix) [James Zabiela Three Deck Re-Arrange Mash-Up]

Today We Hold The Light That Travels Into Time And Space

11. Hardfloor - The Life We Chose (E.R.P. Remix)

12. Spooky - No Return (Josh Wink Acid Vocal Remix [Additional Vocal Edit]

Love, A Reason - We Are The Drum Neighbourhood

13. Kaito - We Are Living Here

All This Has Happened Before

14. Glimpse & Jay Shepheard - Colours (Jay Shepheard Dub)

What We Can't Imagine

15. Siriusmo - Nights Off

In Its Wrong Place

Outro - Dude Hassle In Miraflores, Peru

Popup detector