Compilatie aniversara de la Freude Am Tanzen

06 Ianuarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Unul dintre label-urile noastre preferate, Freude Am Tanzen, vine in primavara anului 2011 cu o compilatie de exceptie, ce marcheaza 13 ani de existenta a label-ului.


Motivul de sarbatoare il reprezinta aniversarea a 50 de release-uri aparute la casa de discuri germana, din 1998 pana acum. De altfel, motto-ul label-ului este "just doing music since 1998".


Materialul se intituleaza "Various Artists - Freude am Tanzen 5ZIG Compilation" (CD/DOLP/Limited folder/Digital) si va aparea undeva in primavara anului 2011, urmand ca data exacta a lansarii, precum si track list-ul complet, sa fie anuntate in curand.


Pana una alta, putem spune ca vor exista piese noi din partea eroilor cunoscuti din familia FAT, precum Mathias Kaden, Robag Wruhme, Monkey Maffia, Douglas Greed, Taron Trekka, Daniel Stefanik, Juno 6, Marek Hemmann, Kadebostan, Krause Duo, No Accident in Paradise si altii.


Dupa cum se poate vedea si din trailerul de mai jos, gurmanzii de la FAT vor servi cina in prima jumatate a lui 2011. Pofta buna!



Popup detector