CokeLive Peninsula a finalizat programul concertelor

23 Iunie 2009 Saint BeatFactor

Programul concertelor CokeLive Peninsula a fost finalizat. Ca in fiecare an, oferta muzicala este variata, astfel incat toti participantii pot sa-si regaseasca genul de muzica preferat la CokeLive Peninsula.

Astfel, pe langa concertele mult asteptate sustinute pe Coca-Cola Main Stage de catre Tiesto (24 iulie), Nine Inch Nails (25 iulie) si The Prodigy (26 iulie), si petrecerile animate de DJ internationali pe Terasa Coke, festivalul gazduieste o serie de artisti care garanteaza petreceri incendiare si in alte doua locatii. Fanii muzicii electronice au la dispozitie Freedom Arena, in timp ce Ursus Party Tent ii va astepta pe iubitorii de muzica rock, jazz si pop.

Programul Freedom Arena incepe in forta joi, in ziua 0, cu Chris.Su si continua cu cel mai in voga duo de drum and bass, Chase and Status cu MC Rage, urmat de tanarul DJ Whiteroly.

Vineri, 24 iulie, cea mai populara serie de partyuri din Ungaria se muta la Targu Mures: Hyperspace Night ne prezinta doi DJ maghiari cu renume international, Igor D’ourden si Hot X – fondator Hyperspace – dar si doi invitati speciali: germanul Chris Liebing si The Advent.

Chris Liebing este activ de aproape 20 de ani, si, de 10 ani, se afla in topul celor mai buni 5 DJ din Germania, castigand numeroase premii, atat in calitate de DJ, cat si in cea de producator.

Cisco Ferreira (The Advent) este considerat un fenomen enigmatic al scenei muzicale techno inca din perioadele in care acest gen muzical era foarte putin cunoscut. Legenda muzicii techno a realizat primul track in 1988 si a devenit in scurt timp un adevarat promotor al show-urilor techno.

Sambata, 25 iulie, Freedom Arena ii gazduieste pe: Unu`, Coyote, Tomasan si Booka Shade. Duo-ul electrohouse german Booka Shade promite un show live exceptional, animat de maestrii Walter Merziger si Arno Krammermeier.

In ultima zi, duminica, 26 iulie, Freedom Arena incheie seria de petreceri cu Emil Lassaria si Marika, invitatii speciali fiind Blank & Jones. Duo-ul german trance este apreciat in special pentru cele 13 piese care s-au clasificat pe diferite pozitii in Top 50, in Germania. De asemenea, duo-ul este recunoscut si datorita colaborarii de succes cu Robert Smith (liderul trupei the Cure) si pieselor selectate pentru compilatiile Cafe del Mar. Tot aici, petrecerea va fi incheiata in acest an de catre cea mai apreciata trupa de muzica electronica din Romania, Suie Paparude.

In programul Ursus Party Tent, pe langa DJ-ii care vor aduce ritmurile celor mai bune petreceri de rock, jazz si pop, festivalul va gazdui si formatii de succes care sunt deja binecunoscute peninsularilor: joi vor concerta Knock Out si The Underskies, vineri – Ultimul Rand, Magashegyi Underground si Balkan Fanatik, sambata – Ritmo del Flamenco si Zakuska, iar duminica programul este inchis de Guerrillas si Grimus.

CokeLive Peninsula va oferi anul acesta petreceri incitante in fiecare locatie muzicala, iar peninsularii vor avea doar o dilema: ce stil de muzica sa aleaga!

Festivalul CokeLive Peninsula are loc in perioada 23-26 iulie pe malul raului Mures, langa Complexul de agrement Weekend din Targu Mures.

Biletele au fost puse in vanzare in reteaua Eventim.ro, ele putand fi achizitionate la pret redus pana pe data de 13 iulie. Detalii pe www.cokelivepeninsula.ro.


Cumpara bilete la CokeLive Peninsula AICI.


Popup detector