Cocoon Club din Frankfurt isi inchide portile pe 30 noiembrie

06 Noiembrie 2012 romania bestmusic Best Music

Cocoon Club din Frankfurt isi inchide portile pe 30 noiembrie
TAGS:
Cocoon  cocoon club 

Dupa ce in septembrie va anuntam despre falimentul clubului Coccon din Frankfurt, a venit vremea ca acesta sa-si inchida portile. Ultimul eveniment va avea loc pe 30 noiembrie.


"Dupa cum ati putut vedea in ultimele spatamani, viitorul nu arata bine pentru Cocoon. Din pacate, nu am reusit sa oprim inchiderea clubului. Acum planuim ultima pentrecere pentru vineri, 30 noiembrie. Pentru ultimele saptamani, hai sa petrecem impreuna si sa celebram ultimii 8 ani si jumatate asa cum merita".


Vestea falimentului a fost postata pe site-ul oficial cocoon.net pe data de 13 septembrie 2012.


Inchiderea clubului nu va afecta in niciun fel operatiunile companiilor Cocoon Music Event GmbH si Cocoon Artist Booking UG, cele trei fiind entitati separate.


In respectivul mesaj se mai precizeaza ca Sven Vath este descris ca un vizionar, contribuitor cu idei pentru club, insa, pe de alta parte, doar un partener, care nu a fost implicat in operatiunile si afacerile clubului.


Clubul Cocoon a fost deschis in 2004 si a devenit la scurt timp unul din cele mai faimoase cluburi de muzica electronica din intreaga lume, nu doar prin invitatii pe care i-a avut, ci mai ales printr-un design interior unic, futurist.


Popup detector