Cluburi de urmarit in Mamaia in aceasta vara

10 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Pentru ca si in aceasta vara cluburile din Bucuresti se muta pe litoral sau se inchid pentru toamna, statiunea Mamaia devine centrul clubbing-ului pe timpul verii. Desi niciuna dintre optiuni nu este ieftina, o parte din cluburile din Mamaia au un program cel putin interesant.

Clubul La Mania ofera de departe cel mai bun program in aceasta vara, desi aici sunt si cam cele mai mari preturi. Ii poti vedea si asculta pe cei de la Cobblestone Jazz, M.A.N.D.Y., Steve Bug, Steve Lawler, Italoboyz, Dubfire, Dandy Jack & Sonja Moonear (Junction SM), Jay Haze, Loco Dice, Booka Shade, James Zabiela, Dave Seaman, RPR Sound.

Kristal-ul se deschide in aceasta vara si se transforma in Kristal Club Mamaia, locatie cu un sound si look nou. Pana acum, la capitolul confirmari se afla Moshic si Francesco Rossi; reveniti pe pagina de Evenimente in viitorul apropiat, pentru mai multe detalii.

O alta varianta ar fi Gossip, situat in centrul statiunii. Printre numele care vor fi prezente aici in aceasta vara se numara Hernan Cattaneo, ATB, Blank & Jones, Moonbootica, Bigger Than Jesus, si foarte multi DJ-i romani.

O alta varianta de petreceri sunt si plajele si terasele, din ce in ce mai numeroase in Mamaia. Daca pana acum clubbing-ul era centrat doar la plaja Kudos, in aceasta vara exista varianta Terraza Gossip Mamaia - langa clubul Gossip, Atlantis Beach Mamaia (Vis-a-vis De Riviera).


Popup detector