Clubul clujean Midi implineste doi ani de existenta

19 Octombrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Clubul Midi din Cluj Napoca va sarbatori la sfarsitul lunii octombrie doi ani de activitate. Cu aceasta ocazie, Midi va gazdui pe data de 31 octombrie o petrecere aniversara cu Valentino Kanzyani, Mihigh si Horace Dan D. Pretul intrarii va fi de 20 de lei pana la ora 12.00 si 30 de lei dupa.


"De la Circoloco la Viva Music si Supernature, trecand prin sunetul de RPR, Desolat sau chiar Magnetic din Chicago, ca apoi sa amintim de M-NUS si Cadenza, anuntam 2 ani de Club Midi. Shot-uri de bun venit te vor astepta la intrare, CD-uri promo exclusive pentru primi 300 de participanti. Cum americanii sarbatoresc in fiecare an Halloween-ul iar pentru ca se suprapune cu aniversarea noastra, ne-am decis sa fie totusi o seara tematica. Dress Code: MASK. Dress to Impress!


Pentru fete recomandam alb iar pentru baieti negru, urmand ca apoi sa decidem cui ii sta mai bine si cu ocazia asta sa-i si premiem. Cele mai tari costumatii vor fi premiate cu tricouri aniversare marca Club Midi si consumatii in valoare totala de 1000 RON.


Alte detalii + poster gasiti pe pagina petrecerii.



Popup detector