Clubul clujean Midi continua ascensiunea si in 2012

06 Ianuarie 2012 Beat Factor BeatFactor

Clubul clujean Midi continua ascensiunea si in 2012
TAGS:
Midi  dj mag 

DJ Mag, prestigioasa revista de profil din Anglia, a dat startul la vot pentru topul celor mai bune cluburi din lume. Club Midi a fost invitat sa participe si in acest an dupa ce in 2011 s-a clasat pe locul 25.


Alte cluburi romanesti aflate in topul publicatiei britanice sunt Kristal Glam Club, Studio Martin si La Mania.


Clubul clujean de muzica electronica a inregistrat anul trecut un record national si s-a clasat pe cea mai inalta pozitie de pana acum, dintre cluburile romanesti, in topul realizat de DJ Mag, revista etalon a muzicii electronice. Club Midi a urcat in 2011 trei pozitii dupa ce in anul precedent a debutat direct pe locul 57.


In 2012 Club Midi doreste sa-si continue “batalia” impreuna cu nume sonore, cluburi precum Cocoon (Germania) sau Warung (Brazilia). Dupa patru ani de inovatie, cei mai buni dji de pe planeta si un public incredibil, Club Midi ramane un hot spot intens pe scena muzicii electronice din intreaga lume. Anul acesta focusul pe promovare va fi pus pe facebook dupa ce DJ Mag a anuntat o aplicatie speciala pentru vot. Aplicatia poate fi accesta aici, iar votul se inregistreaza in cateva secunde.


Club Midi a fost inaugurat in noiembrie 2007 si are o capacitate de 1200 de persoane. Foloseste un soundsystem Funktion One si 25 de videoproiectoare + visuals de ultima generatie.


foto


Popup detector