Clubul Matter din Londra, in prag de faliment?

19 Mai 2010 Create It BeatFactor

Bine cunoscutul club Matter din Londra, condus de acelasi management Fabric, are grave probleme financiare, iar zvonurile spun ca acesta se va inchide pentru perioada verii, si chiar va intra in faliment, anunta ITM.com

Toata isteria din jurul clubului a inceput in urma unui post pe forumul RaveTalk pus de rezidentul matter Yousef, prin care anunta ca din cauza lipsei unui mijloc de transport spre Matter, cu care publicul poate ajunge usor, clubul se inchide pentru perioada verii.

Desi pentru noi aceasta inchidere pentru perioada verii vine foarte natural, totusi Matter-ul nu este un club care sa se lase afectat de anotimpuri, insa criza financiara se pare ca a dus clubul in faliment.

"Pentru a putea intra in Matter trebuie sa sacrifici multe, sercuritatea este exagerata, iar preturile sunt mult prea mari", se mai arata un post pe acelasi forum.

Desi aceste zvonuri adunate de pe forumuri nu sunt intotdeauna bune de crezut, ceea ce rezidentul Matter a declara ridica mari semne de intrebare.

Londra trece prin cea mai urata perioada in ce priveste clubbing-ul, Ministry of Sound fiind in prag de inchidere, la fel ca multe alte cluburi, iar festivalul Glade a fost anulat din cauza fee-urilor ridicate si a vanzarii slabe de bilete.


Popup detector