Clubul Kristal aniverseaza sase ani de existenta

09 Noiembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Clubul Kristal aniverseaza sase ani de existenta
TAGS:
Kristal  party  aniversare 

Fostul cinematograf Floreasca implineste sase ani de existenta, ocazie cu care sambata aceasta, 14 noiembrie, va avea loc o petrecere aniversara. Drept urmare, la evenimentul mai sus amintit vor mixa DJ-ii italieni Francesco Rossi si Stefano Fontana.


Castigator al majoritatii premiilor oferite de industria clubbing locala, clubul Kristal Glam din Bucuresti s-a impus de-a lungul anilor prin invitatii deja traditionali astazi care i-au calcat pragul de la inceputuri si pana acum. Amintim nume precum John Digweed, James Zabiela, Nick Warren, dar si artisti din alte arii muzicale, intre care Ricardo Villalobos, Luciano, Sneak.


Kristal este totodata si unul din putinele cluburi romanesti de profil care a castigat ani la rand premiul pentru cel mai bun club din Bucuresti (respectiv din tara).


Drept urmare, sambata aceasta in Kristal Glam Club va avea loc o petrecere aniversara cu Francesco Rossi si Stefano Fontana, plus un show marca Farfallina, sub comanda spaniolului Sergio Sanchez Gisbert, spaniolul responsabil de tot ceea ce inseamna costume si show. Daca sunteti inca nedumeriti, la sectiunea POZE puteti gasi cateva "mostre".


Popup detector