Clubul Kristal Glam din Bucuresti sarbatoreste cinci ani in acest weekend

18 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Clubul bucurestean Kristal Glam implineste luna aceasta cinci ani de activitate. Cu aceasta ocazie, in weekendul 21-22 noiembrie vor mixa in fostul cinematograf din Floreasca David Morales, respectiv Steve Lawler.

Kristal Glam Club este cu siguranta cel mai bun club din Romania. Premiile primite in ultimii ani au dovedit valoarea acestui club bucurestean, dar cel mai mult conteaza atmosfera, iar atmosfera este creata de publicul uimitor, care saptamana de saptamana este prezent in Kristal Glam Club.

A detronat toate standardele de calitate din Capitala, aducand pe piata bucuresteana un suflu nou de petreceri pentru toate gusturile.

Clubul a reusit sa stranga in aproape cinci ani de activitate un palmares de invidiat, intretinand atmosfera atat prin design-ul extraordinar (cameleonic), care i-a impresionat chiar si pe cei mai sceptici party people, cat si prin line-up-ul de exceptie (Danny Tenaglia, SASHA, David Morales, Steve Lawler, Dave Seaman, Paul Johnson, SNAP, Dina Vass, Sharam, Ali Dubfire, Chus & Ceballos, James Zabiela, Danny Howells, Seb Fontaine, Nick Warren, Frankie Knukles , JOHN DIGWEED, Pete Tong, Lee Burridge, Boy George, Luciano, Sven Vath, Ricardo Villalobos, Circoloco events e.t.c), petreceri la care a reusit sa stranga chiar si peste 2000 de persoane.

Cele patru premii No 1 Club in Romania, castigate la Nights.ro Awards, trofeul international (Sofia, Bulgaria), See Me Awards, care il claseaza in frumtea clasamantului celor mai bune cluburi din Sud Est-ul Europei si prezenta timp de trei ani la rand in Dj Mags Best 50 Clubs in the World, stau marturie a istoriei clubbing a clubului.

Kristal Glam Club alaturi de partenerul sau este co-organizatorul celor mai faimoase festivaluri de muzica electronica din Romania, Sunwaves ( incununat anul acesta ca fiind cel mai bun eveniment din 2007) si 7 Festival, dar si promoter al unor evenimente precum Godskitchen.

Vezi AICI poze de la Zip & Sammy Dee @ Club Kristal!

Vezi AICI poze de la Pete Tong @ Club Kristal!


Popup detector