Clubul DC 10 din Ibiza se inchide din nou - pentru doua luni

21 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Clubul DC 10 din Ibiza se inchide din nou - pentru doua luni
TAGS:
ibiza  clubbing  circoloco  dc 10 
"Parca DC 10 ar fi monstrul insulei Ibiza; nu inteleg de ce se intampla intotdeauna asta!", spune promoterul spaniol Andrea Pelino intr-un interviu exclusiv pentru portalul Ibiza-voice. Asta din cauza faptului ca autoritatile spaniole au decis inchiderea pentru doua luni a clubului DC 10 in care s-a nascut celebrul brand Circoloco.

Decizia a venit la scurt timp dupa ce DC 10 s-a deschis pe data de 2 iunie cu o petrecere de zile mari. Nu este prima oara cand clubul DC 10 se inchide, acelasi lucru intamplandu-se si anul trecut.

"Inainte am cooperat, am incercat sa fac tot ceea ce mi-a cerut guvernul. Insa acum voi fi tare. Am multe intrebari de pus in privinta acestei decizii, si astept raspunsuri. Situatia pur si simplu a iesit de sub control. Circoloco a nascut o adevarata miscare in Ibiza, am unit multa lume underground. Asa ceva este pur si simplu ridicol. Mi-am pus tot sufletul in acest club iar acum voi lupta pentru el", spune Andrea Pelino pentru Ibiza-voice.

Clubul DC 10 din Ibiza este unul dintre cele mai populate si renumite cluburi de pe insula. In urma inchiderii, multi se asteapa la o cadere economica relevanta a insulei.

"Circoloco s-a nascut in DC 10 si nu se va muta niciodata in alt club. Daca DC 10 este inchis, si Circoloco este inchis.


Popup detector