Clubul Cocoon din Frankfurt intra in faliment

13 Septembrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Clubul Cocoon din Frankfurt intra in faliment
TAGS:
Cocoon  cocoon club 

Clubul Cocoon din Frankfurt intra in faliment, conform unui mesaj postat pe site-ul oficial cocoon.net, incepand cu 13 septembrie 2012.


Companiile Cocoon Music Event GmbH si Cocoon Artist Booking sunt separate, fiecare din ele cu statut independent. CocoonClub GmbH & Co. KG nu va afecta in niciun fel operatiunile companiilor Cocoon Music Event GmbH si Cocoon Artist Booking UG.


In respectivul mesaj se mai precizeaza ca Sven Vath este descris ca un vizionar, contribuitor cu idei pentru club, insa, pe de alta parte, doar un partener, care nu a fost implicat in operatiunile si afacerile clubului.


Nu se stie inca soarta clubului, intrucat un reprezentant Cocoon precizeaza ca "insolvabilitatea se foloseste pentru a salva o companie, nu pentru a o inchide. Intreaga echipa lucreaza la salvarea clubului."


Clubul Cocoon a fost deschis in 2004 si a devenit la scurt timp unul din cele mai faimoase cluburi de muzica electronica din intreaga lume, nu doar prin invitatii pe care i-a avut, ci mai ales printr-un design interior unic, futurist.



Popup detector