Clubul Chill Out din Sibiu s-a inchis - definitiv

10 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Clubul Chill Out din Sibiu s-a inchis recent definitiv. Cu o capacitate de trei / patru sute de persoane si cu pereti interiori din caramida, acest loc a reprezentat timp de mai multi ani la rand un puternic centru clubbing din Romania.

Chill Out a fost unul dintre cele mai cunoscute cluburi din tara pentru ca oriunde mergeai auzeai cu siguranta si de el. La toate party-urile organizate aici veneau clubberi si din multe alte orase cum ar fi Medias, Sighisoara, Brasov si chiar Bucuresti.

La Chill Out au mixat cei mai renumiti DJi din tara (Raresh, Rhadoo, Rosario Internullo, Marco Briguglia, Livio, Roby, Negru, Dana Nicula, Marlika, Haute Culture, Adrian Eftimie, Raoul, Pedro, Mihai Popoviciu, Vali Barbulescu, Optick, Gubanu, Wave, Seba 1394, Big Junior, Atma, A.L.C.A, R-Tur, Wanda, Andy More House, Horace Dan D, Valentino, The Model, Jay Wave, Narcis & Piftek, Spiros, Kosta, Praslea, Atena), dar si DJi veniti de peste hotare (Hybrid, Tony Rios, Ilario Alicante, Dilo, Mick Wills, Cristian Cambas, Andy Lee, Oliver MacGregor, Keith Thomson, Tom Wilson, Markus Homm, Philipp Gonzales, Sterbinsky).Clubul Chill Out s-a deschis pe data de 6 decembrie 2001, figurand pe scena clubbing din Romania timp de mai bine de 7 ani.


Popup detector