Clubbingul la mare, la final

24 August 2007 Beat Factor BeatFactor

Acesta este ultimul weekend de petreceri la mare. La Mania inchide vara cu Loco Dice, astazi, si Tania Vulcano, maine. Chiar daca cei doi au mai fost pana acum in Romania, iata cateva lucruri despre ei pe care, poate, nu le stiati.

"Sunt un hip-hopper si sunt mandru de trecutul meu", spune DJ-ul german Loco Dice, care a fost un rapper de succes la mijlocul anilor '90. A deschis concerte pentru Snoop Dogg, Ice Cube, Jamiroquai si Usher. A trecut la muzica electronica influentat de prietenii sai, DJ de techno si house. "In comparatie cu hip-hopul, acest stil de muzica imi permite sa fiu mult mai creativ", spune el.

Cu toate acestea, Loco Dice este un DJ care are un producator personal, pe germanul super talentat Martin Buttrich. De altfel, artistul nu si-a abandonat radacinile si le uda prin cluburi de hip-hop, cumpara, inca, vinyluri si nu exclude posibilitatea ca in viitor sa revina la microfon, pentru o "gluma" rap. Ca DJ, mixeaza house dansant, dar si minimal techno, si muzica electronica din anii '90. Daca se simte bine, poate escalada pupitrul, plin de energie, cum a facut in 2005, la Studio Martin.

Tania Vulcano s-a nascut in Uruguay, dar locuieste in Ibiza de 13 ani. Este parte din echipa Circolocco, care mixeaza la clubul DC 10, renumit pentru atmosfera petrecerilor unde toata lumea este prietena cu toata lumea. Tania este rezident in acest club chiar de la deschidere, acum sapte ani. Soseste in Romania pentru a sasea oara.

Ce aduce sezonul toamna-iarna

Multi DJ-i straini revin la Bucuresti si merita sa ii mai vedeti o data: Steve Lawler (12 octombrie, Kristal), MANDY (24 noiembrie, Studio Martin), Tiesto (1 decembrie, Sala Polivalenta), Sasha si Digweed (21 decembrie, Kristal). Sunt cativa artisti, insa, care nu au mai ajuns pe pamant romanesc pana acum si pe care nu trebuie sa-i ratati. In ordinea prioritatilor, iata-i: Ellen Allien si Apparat (6 octombrie, Kristal), Chemical Brothers (20 octombrie, Sala Polivalenta), Michael Mayer (2 noiembrie, loc nestabilit inca), Valentino Kanzyani (29 septembrie, Studio Martin) si Wighnomy Brothers (28 noiembrie, Arenele Romane).

Credits: ioanamoldoveanu.ro
Sursa: Compact de Bucuresti (compact.info.ro)


Popup detector