Club Inside in aprilie

31 Martie 2005 Beat Factor BeatFactor

Pe 8 aprilie Keith Thomson se va afla pt a 5-a oara in Romania dupa ce a incantat publicul roman in orase ca Timisoara, Cluj, Oradea, Mamaia, Sibiu, Bistrita, Dj-ul de origine irlandeza revine vineri 8 aprilie in Club INSIDE, Sibiu cu un set special ! Organizatorii au pregatit multe alte surprize, premii si multa distractie!

Pentru prima oara in Romania, Kazell, cel despre care John Digweed spunea : " One of Los Angeles finest Dj's", se va afla pe data de 16 Aprilie in Club INSIDE, Sibiu in cadrul unui turneu european de amploare . Se pot spune foarte multe despre Kazell, este insa renumit pentru pasiunea sa atat ca si Dj cat si ca producator ( partener de studio cu MIKE HIRATZKA, ultima lor piesa - Venice Dawn fiind deja un succes imens ), e spune ca are o abilitate naturala de a comunica cu publicul indiferent in ce colt al lumii s-ar afla sau daca e zi sau noapte, are capacitatea de a manipula publicul intr-o maniera pe care putini dintre noi o vom intelege.

Alaturi de el se va afla Andy Newland - la fel pt prima oara in Romania - Andy este rezidentul popularului AUDIODELUXE din Londra, unde are ca invitati nume sonore cu care a impartit deckurile cum ar fi : Greg Benz, Jimmy van M, Barry Gillbey, Jonathan Lisle, Mathew Dekay,Anthony Pappa, James Holden,etc. A calatorit mult in ultima vreme fiind auzit in cluburi ca :Club Sugar si Caseys in Los Angeles,Spundae and Qool in San Francisco,Mekka Trek in Mexic cat si in Polonia, Italia iar acum in Romania

Pe 22 aprilie are loc in Club Inside o petrecere marca Private Kent cu G-Pal, binecunoscutul dj-i si producator grec.


Popup detector