Claas Brieler de la Jazzanova mixeaza in Cluj Napoca

04 Ianuarie 2012 Beat Factor BeatFactor

Clujenii au parte de un inceput de an pormitator, intrucat pe 21 ianuarie, in clubul Midi va mixa DJ Claas Brieler, unul din membrii cunoscutului proiect muzical Jazzanova.


Pentru ca seara sa fie cu adevarat un succes, line up-ul va fi completat de catre Silent Strike, care se va prezenta cu un live act, plus Marwan de la DUA.


Jazzanova este un proiect muzical german, format din Alexander Barck, Claas Brieler, Jurgen von Knoblauch, Roskow Kretschmann, Stefan Leisering si Axel Reinemer. Lansat in 2005, Jazzanova s-a dezvoltat muzical de-a lungul timpului si reprezinta promotorii stilurilor muzicale combinate de nu-jazz, chillout si jazz house. De asemenea, cei sase au experimentat in timp si cu alte stiluri muzicale, precum latin jazz.


Jazzanova au, de asemenea, un proiect paralel, intitulat Extended Spirit. Totodata, ei si-au castigat recunoasterea internationala prin mixurile realizate pentru numerosi artisti, cum ar fi Marschmellows, Ian Pooley, Incognito, 4Hero, M.J. Cole sau Masters At Work. La sfarsuitul lui 2009, Jazzanova au lansat o reeditare a albumului lor Of All The Things, pe care se regaseste si o colaborare cu celebrul basist Paul Randolph, cunoscut pentru colabor’ri cu artiati precum Hugh Masekela, The Supremes, Brian Setzer, Robert Cray, Parliament/Funkadelic sau War.


"Noi iubim muzica, ascultam atat stiluri vechi, cat si noi si apoi compunem. Ceea ce rezulta este simplu: o interactiune jucausa cu muzica”, spune Alexander Barck, membru fondator al proiectului Jazzanova.



01 Dj Set Claas (Jazzanova) & Daniel W. Best (Bestworks) @OYE Record Store by OYE Store Berlin


Popup detector