Cine-s astia, Depeche Mode? Daca ma supar nu le dau nicio autorizatie

23 Aprilie 2009 Saint BeatFactor

Cine-s astia, Depeche Mode? Daca ma supar nu le dau nicio autorizatie
TAGS:
Depeche Mode 

Intrebarea si afirmatia din titlu apartin primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, care a declarat ca ar renunta oricand la concertul formatiei Depeche Mode si l-ar inlocui cu petreceri cu mici si bere, informeaza editia online a ziarului Cotidianul.


Aceasta a fost, marti, reactia lui Marian Vanghelie, la aflarea vestii ca Depeche Mode vor canta la Bucuresti, in plina campanie electorala pentru alegerile europarlamentare. 'Fanii lor oricum nu voteaza cu noi', a explicat Vanghelie. Ieri, Marian Vanghelie si-a revizuit declaratia, precizand ca nu are nimic impotriva trupei Depeche Mode.


'Nu am spus ca nu-mi place Depeche Mode. Era o gluma si ziaristii care erau langa mine nu au inteles. Discutia a fost cu totul alta. Cum sa nu-mi placa Depeche Mode?!', citeaza editia online a ziarului Gandul.


Vanghelie a subliniat ca 'nici nu s-a pus problema' ca spectaolul de pe 16 mai sa nu se mai tina in parcul Izvor din cauza zilei de 1 Mai pesedist, care se tine, de cativa ani, in parcul respectiv. Depeche Mode vor concerta pentru a doua oara la Bucuresti, pe 16 mai, in Parcul Izvor.


Pe 20 aprilie, Depeche Mode au lansat cel mai nou disc, intitulat 'Sounds Of The Universe'.


Sursa: BestMusic



Popup detector