Cine este 366, the mutant party animal

06 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Asa cum ati putut afla deja, pe 15 octombrie vor concerta la Palatul Bragadiru trupa WhoMadeWho si artistii Pilooski si Tommy Boy, cu SAS in deschidere.


Evenimentul este organizat de catre Circus, reprezentand totodata si debutul noului brand.


Cine este 366, simbolul prezentat de catre Circus, aflati in cele ce urmeaza.


"Muzica si intalnirile din jurul ei sunt legate de acea parte profunda din noi in care traieste o creatura paradoxala, sociala si in acelasi timp salbatica: the party animal. Pana la o varsta sta ascuns de ochii lumii, apoi incepe sa iasa in cluburi, devine o prezenta agreabila de week-end sau de miez de saptamana. Cand ajunge la maturitate deplina, party-animalul dezvolta o retea de relatii puternice si incepe sa isi caute un grup in care sa se simta cel mai bine. Impreuna cu acel grup iese in locuri speciale si cu ocazii speciale: cea mai mare placere a lui este socializarea in si prin intermediul muzicii si descoperirea de noi senzatii legate acestea.


Durata lui de viata este relativ scurta: in majoriatea cazurilor the party animal isi incepe activitatea pe la varsta de 16-17 ani iar pe la varsta de 37 de ani se retrage din lume in plina glorie, si duce mai departe o existenta solara in albumele de pe facebook, taguit in seturile inregistrate la diferite party-uri, in prieteniile de pe myspace, in photostreamurile de pe flickr si e vizitat cu nostalgie from time to time, to remember the good old parties. Desigur exista si exceptii, s-au vazut cazuri in care the party animal a atins varsta de peste 40 de ani.


De fiecare data cand pleaca, the party animal are o ultima intrevedere de despartire, te priveste in ochi cu cele trei perechi de ochi ale lui (ca orice mutant, the party animal are si trei capete, ca sa auda, sa vada si sa simta mai bine la orice petrecere), si te roaga sa ai grija de cei care vin din urma, sa ii duci amintirea mai departe, sa faci petreceri in care toata lumea sa se simta bine asa cum si tu te-ai simtit bine cu el.


Pe acest animal paradoxal l-am numit 366, din dorinta de a-i masca structura profund emotionala. L-am iubit foarte mult pe 366. Se poate spune despre 366 ca, pe cat de mult era un animal social, pe atat de mult era si un adevarat party animal. Pe vremea cand am inceput sa mergem la petreceri, il luam cu noi peste tot. Plimbat prin toata preistoria clubbingului bucurestean, s-a megabinesimtit la petrecerile din Martin (unde a fost membru de onoare, iar spiritul lui traieste inca acolo), a facut practica in laboratorul WEB, a vibrat la megaadunarile The Mission, a dat o tura, de fapt a recidivat cu mai multe, si pe la Ibiza. S-a excitat si zburlit pe rand la Rokolectiv, s-a hipsterizat la The Ark, MNAC si s-a produs la Atelierul de Productie. A cunoscut multi DJ, artisti romani, trupe straine, impresari, clubberi, si-a facut multi prieteni. A crescut si cu disco/pop, si cu electronic si cu rock, si cu alt-hip-hop, emo-jazz, indie-techno si groove-opera. Ca sa se puna in miscare avea intodeauna nevoie de un echilibru perfect intre trei lucruri: muzica, locatie, oameni, trei stiluri, cocktailuri din cate trei ingrediente. Totul era o fuziune de trei). In cazul nostru, the party animal e aproape de varsta de retragere in Nirvana party animalelor.


In 2010 am avut intrevederea finala de care ziceam, am avut parte de privirea din cele trei perechi de ochi si ni s-a zis “In fiecare dintre voi exista un 366, the mutant party animal. Faceti petreceri pentru el si pentru mine.” E testamentul lui 366, si, pentru ca l-am iubit, asa o sa facem. "


Popup detector