Christopher Lawrence a fost ales cel mai bun DJ-i american

05 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

DJ-ul trance Christopher Lawrence a fost numit cel mai bun DJ din America in 2008, la decernarea premiilor Americas Best DJ care a avut loc pe data de 2 septembrie la MGM Grand din Las Vegas. Locurile doi si trei au fost ocupate de legendarul DJ Qbert si DJ Skribble.

Dupa prezentarea evenimentului de catre Kristine W, cei trei medaliati impreuna cu Scotty Boy au pregatit cateva seturi speciale pentru o multime entuziasta. Ceremonia a incheiat un maraton de patru luni de concursuri si turnee, prezentate de Pioneer Pro DJ si DJ Times.

Inca din iunie, topul Americas Best 100 DJ a solicitat fanilor sustinerea, iar acestia nu i-au dezamagit si au votat in numar mare pe site-ul americasbestdj.net. In momentul in care voting-ul s-a incheiat, pe data de 16 august, peste 35,000 de utilizatori si-au postat preferintele.

Lawrence este un DJ si producator specializat pe stilul progressive trance. Artistul a performat in fata a mai mult de 100,000 de oameni in cadrul festivalurilor internationale. Acesta s-a clasat pe locul patru in revistele britanice din 2006 si a fost desemnat cel mai bun DJ-i la Dancestar US Awards si cel mai bun DJ american la International Dance Music Awards 2005.



Popup detector