Christina Aguilera intra pe scena muzicii electronice

18 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Starleta americana de muzica pop Christina Aguilera va colabora pentru urmatorul album, programat sa fie lansat anul viitor, cu niste nume notabile ale scenei dance/electronice. Pentru Aguilera nu este prima data cand se parteneriaza cu diversi artisti ai muzicii electronice, ea colaborand in trecut cu DJ Premier si Mark Ronson pentru albumul din 2006, Back To Basics.

Prima artista anunta a fost australianca stabilita in Marea Britanie, Sia Furler. Aceasta a lucrat mult timp cu Zero 7 inainte de a-si incepe cariera solo. Pe site-ul Christinei scrie si despre o viitoare colaborare cu trupa electro Ladytron. Putem confirma in sfarsit, ca trupa electro Ladytron s-a inteles cu Aguilera pentru un parteneriat incepand cu anul 2009.

Cel mai important insa este zvonul care se indreapta spre headlinerii festivalului Parklife din acest an, Goldfrapp. Acestia ar putea sa se regaseasca si ei pe viitorul album al vedetei. Single-ul recent intitulat Keep Gettin Better semnat Christina Aguilera, seamana izbitor de mult cu hit-ul anului 2005 Ooh La La al celor de la Goldfrapp.


Popup detector