Chris Lake isi lanseaza albumul de debut Crazy

19 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

DJ-ul si producatorul britanic Chris Lake isi va lansa albumul de debut pe data de 27 aprilie la Nervous Records, label care a facut cunoscuti pe scena muzicii electronice artisti precum John Wink, Masters At Work sau Todd Terry. Noul material se numeste Crazy si reuseste sa reuneasca sound-ul pop si dark, dar si productiile din zona de club.

Piesele Tokyo, Give In (feat. Nastala) si Carry Me Away (feat. Emma Hewitt) se intersecteaza cu smash-uri de club precum Robots, Aqualight si Word (ultimele doua fiind realizate in colaborare cu Sebastien Leger).

La acestea se adauga favorita lui Lake, actualul hit al producatorului If You Knew (feat. Nastala). Piesa lui Lake a intrat in toate clasamentele dance, de la Music Week, 20 Vibes, Buzz & Cool Cuts Charts, pana la Pete Tong, care a descris-o ca fiind: Conventional but huge!!! E genul de sound pe care nu l-am mai auzit de ceva vreme

Productiile inovatoare semnate Chris Lake au primit un suport masiv din partea numelor mari ale scenei precum Sasha, Pete Tong, Danny Howells, Justin Robertson, Sander Kleinenberg si Carl Cox. Toti acestia considera ca sound-ul unic al lui Chris Lake i-a asigurat un loc in lumea elitei producatorilor.

Tracklist:

01. Tokyo
02. Aqualight (with Sebastien Leger)
03. Give In (feat. Nastala)
04. If You Knew (feat. Nastala)
05. Word (with Sebastien Leger)
06. In My Head
07. Crazy
08. Robots
09. Only One
10. Carry Me Away (feat. Emma Hewitt)
11. Communicate
12. Changes
13. Alone


Popup detector