Chloe si Camera Sambo

29 Mai 2012 Beat Factor BeatFactor

Chloe si Camera Sambo
TAGS:
chloe  camera sambo  boru  bogman 

Camera Sambo are joia aceasta, in ultima zi a lunii mai 2012, un invitat special, in premiera in Romania: artista franceza Chloe.


Line up-ul va fi completat de catre Boru si Bogman, iar intrarea la petrecerea din clubul Control este, ca de obicei, libera.


Cu doua albume la activ si numeroase EP-uri lansate la Kill The DJ Records, Karat, Battle, Gomma, BPitch Control si altele, Chloe Thevenin realizeaza involuntar un melanj armonios intre dark si sensual, intre nou si vechi; asta cel putin in mixurile sale.


Artista si-a creat o reputatie impecabila si intrasigenta, iar lucrarile si set-urile sale nu tin cont de delimitarile si incadrarile in diverse genuri muzicale, de scandalurile din presa sau de presiunea concurentei.Chloe este dj rezident si membru fondator al legendarului club Le Pulp, din Paris, si continua sa mixeze in localuri si cluburi europene de prestigiu ca Robert Johnson, Mondo si Rex Club.

Odata cu "The Waiting Room" (2007), Chloe aducea pe piata muzicala un album de debut incredibil de coerent si bine construit, care desfiinta si armoniza idea de tipar sau gen muzical. Minimal? Electro? Lo-Fi? Pop? Ce conteaza? Discul a captat atentia si admiratia publicului si presei de specialitate la nivel international, fara ca acesta sa fie neaparat incadrat intr-un subgen.

Chloe s-a facut remarcata in zona contemporana a muzicii electronice printr-un stil eclectic ce penduleaza usor intre dark si senzual, in 2008 fiind si lecturer in cadrul prestigioasei Red Bull Music Academy, de la Barcelona.

Dupa un periplu de live set-uri prin mai multe cluburi, Chloe impreuna cu Sextoy si Jennifer Cardini infiinteaza un adevarat laborator contemporan: legendarul club parizian Le Pulp - ; ”not only lesbian, not only electro, and without doubt, the most real rock'n'roll club”. Fany Corral, alaturi de primele rezidente ale clubului, devine directorul artistic al clubului si pune bazele label-ului Kill the DJ, la care Chloe produce o parte din release-urile sale.

In 2002, Chloe lanseaza "Erosoft", la Karat label, un EP lo-fi surprinzator, contrar curentului "electroclash" si a hit-urilor vremii. Compilatia 'I hate dancing'! (2004) si EP-urile ce au urmat - "Take Care" , "Sometimes" - au devenit repere muzicale, iar Chloé este invitata sa mixeze la cele mai importante cluburi si festivaluri (Mutek, Montreux Jazz festival, Benicassim, La Route du Rock, Marsatac, Sonar...).

Pentru a explora noi modalitati de a face muzica, Chloe a studiat electroacustica la Academia de studii muzicale din Paris. Activitatea de dj ramane in centrul atentiei sale, chiar daca se concentreaza si asupra noilor colaborari si proiecte intr-un domeniu mai artistic (performance-uri, film, dans).



Popup detector