Chez Damier in premiera in Romania

04 Octombrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Artistul american Chez Damier mixeaza la sfarsitul lunii octombrie in premiera in Romania, in cadrul celei de-a doua editii "Halloween Or Not...We party".


Party-ul va avea loc pe 29 octombrie intr-o locatie deja stabilita, din Bucuresti, ce urmeaza a fi anuntata in curand. Lollipop aduce din nou conceptul propriu de party cu 2 scene, una destinata petrecerii de Halloween, iar cealalta destinata aniversarii celor trei ani de activitate ai agentiei Lolllipop.


Co-producator este Exquisite Bar Solutions, cea mai titrata agentie de bartending din Romania, de graffiti se ocupa Colors Shop, iar de decoratiuni, Green Witch.


Chez Damier, pe numele sau adevarat Anthony Pearson, este o adevarata legenda a muzicii house, care a trecut prin toate fazele de dezvoltare ale muzicii electronice, in special house si techno. La sfarsitul anilor '80 a deschis The Music Institute in Detroit, un outlet care s-a dovedit extrem de important pentru dezvoltarea techno-ului in orasul american.


A fost managerul KMS Studio si al label-ului lui Kevin Saunderson, iar alaturi de Ron Trent a produs adevarate imnuri house, cantate si astazi pretutindeni in lume: "Morning Factory," "Sometimes I Feel Like," "The Choice" sau "Be My" sunt doar cateva exemple. A lansat la KMS, Serious Grooves, Prescription, Track Mode, Yore Records si multe alte case de discuri.


Un interviu puteti citi pe RA, iar mai jos este disponibil un lecture video marca Red Bull Music Academy.


Mai multe detalii despre evenimentul de pe 29 octombrie, in curand.


Popup detector