Chemical Brothers se intorc in Ibiza, dupa esecul de acum 14 ani

03 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Dupa 14 ani de pauza, duo-ul electro Chemical Brothers se intoarce pe insula iberica, Ibiza, pentru un eveniment special We Love Sundays at Space, care va avea loc in luna august.

Party-ul este programat pentru 10 august, iar Chemical Brothers sunt headlineri la evenimentul in care clubul Space sarbatoreste 19 ani de la deschidere. Cei doi vor avea un set special si este prima data cand britanicii au gig-uri in Ibiza, dupa esecul din 1994 din clubul Cream, cand au fost alungati de la pupitru pe motivul ca nu mixeaza funky house.

The Chemical Brothers sunt unii dintre ultimii artisti care pun muzica dance de calitate. Ne-au atras atentia inca din vremea acid-house-ului, iar cum in acest an este aniversarea de 20 de ani de cand a explodat acid house-ul, ei sunt cea mai buna solutie pentru Space declara Mark Broadbent despre cei doi.

Busy P se declara si el foarte entuziasmat si spunea ca Sa-i vedem pe Chemical Brothers la Space, este ca si cum te-ai plimba in masina cu John Travolta si Samuel Jackson in Pulp Fiction! Va fi dirty, sweaty si crazy.



Popup detector