Chase & Status sunt cap de afis la Music Travel Festival

20 Aprilie 2017 Elena Paraschiv Best Music

Chase & Status sunt cap de afis la Music Travel Festival

Unul dintre cele mai iubite grupuri de muzica electronica din lume, Chase & Status, va urca pe scena Music Travel Festival.


Cei doi muzicieni, Saul Milton (Chase) si Will Kennard (Status)au lansat pana in prezent trei albume de studio si au lucrat cu artisti precum Plan B, Cee Lo Green, Rihanna sau Tinie Tempah.


Chitara, tobe, platane si mult bass, asta e reteta distractiei din aceasta vara. Vei avea parte de un festival cu vibe fresh si beat-uri electrizante, mai aproape de tine ca niciodata, pentru ca artistii tai preferati vin in TIMIOARA.


A treia editie de Music Travel Festival iti aduce 3 zile de festival si zeci de formatii si cantareti pe un bpm care te prinde. Vei putea sa-ti incarci bateriile pe beat-uri frenetice la scena de DJ sau poti fredona versurile tale preferate la scena concertelor live.


Primele trupe confirmate sunt Chase & Status, Sigma Dub Pistols, Robin and the Backstabbers, Vama, Vita de Vie, Travka, The Monojacks, Zdob si Zdub, Domino, The Kryptonite Sparks, Tourette Roulette si Jurjak.


Save the date: 23-24-25 Iunie, Arena Aqua Sport, in Timisoara, cu tot cu gasca ta de prieteni.


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.


Popup detector