Charles Webster mixeaza in premiera in Romania in septembrie

29 August 2011 Beat Factor BeatFactor

Legenda deep house Charles Webster va mixa pentru prima data in Romania pe data de 17 septembrie, la Madame Pogany.


Seria evenimentelor debuteaza in acest sezon cu dj set-ul artistului englez Charles Webster, seara fiind completata de Indie Jules (live act) si Victor Stancov. Petrecerea incepe la orele 23.00 si intrarea este libera.


Intrat deja in a doua decada de la aparitia sa pe scena muzicii electro, Charles Webster este unul dintre putinii care reusesc sa sparga sabloanele din lumea atat de invechita si previzibila a muzicii dance. Este totusi discutabil daca e cazul sa includem in categoria dance un astfel de tip, al carui artist preferat este Rickie Lee Jones si pe ale carui discuri se strecoara pasaje soul sau unele incarcate de profunzime.


De-a lungul carierei sale lungi si diversificate, a inregistrat sub mai multe nume de scena (Presence, Furry Phreaks, Lo:rise, Version, Love From San Francisco, Megatonk) , lucrarile sale avand un sound destul de greu de categorisit. Webster lucreaza acum la un proiect jazzy si la inca un album solo, osciland mereu intre electronica si future pop, cand nu urmareste sa creeze piese antrenante, de dans.



Charles a vandut peste 100 000 de albume, fara sa fi fost vreodata considerat mainstream sau fara ca vreun single de-al lui sa fi ajuns hit. A avut inspiratia de a se ocupa singur de productie (Miso Records) , trecand de la un proiect la altul, inainte ca acestea sa se consume si sa ii piarda din intensitate. Ii e foarte simplu sa faca muzica in orice tempo, sa combine numeroase genuri si chiar sa scrie piese.


Latest tracks by charles


Indie Jules pregateste ceva cu totul special pentru acest eveniment de deschidere a sezonului la Madame Pogany. Seara de 17 septembrie va fi un live fusion de electronica, indie, cu techno si house.


Indie Jules Live act (FFWD demo recording) by Indie Jules Live


Pe Victor Stancov, dj-ul rezident Madame Pogany, il cunoatei deja de sezonul trecut. Cu siguranta l-ati mai vazut in cei 4 ani de activitate si la diverse party-uri, mixand bossa nova, jazz, soul, funk , Detroit techno, Chicago house sau deep house.


Latest tracks by VictorStancov


Popup detector