Cele mai bune comedii in 2013

09 Ianuarie 2013 Best Music

2013 se asteapta a fi un an plin pentru amatorii de comedii, iar lista pentru 2013 este destul de mare. Daca ti-a fost dor de Jim Carrey sau de Sandra Bullock, fii pe faza si vezi cand vor ajunge si in Romania cele mai tari comedii ale anului!



Parental Guidance


Distributie: Billy Crystal, Marisa Tomei, Bette Midler

Premiera: 4 ianuarie 2013


Ce poate face un bunic atunci cand ii sunt lasati pe mana cei trei nepoti? Dispera, apoi incearca sa se descurce dupa propriile lui metode. Parental Guidance este o comedie tipica despre convietuirea bunici-nepoti, dupa ce mama copiilor este nevoita sa plece la munca in alt oras.



This Is 40


Distributie: Leslie Mann, Megan Fox, Leslie Mann, Paul Rudd

Premiera: 11 ianuarie 2013


Varsta de 40 de ani e primita cu bratele deschise de putini adulti, este si cazul cuplului Pete si Debbie. Cei doi nu se obisnuiesc prea usor cu schimbarea prefixului, insa “nefericirea” lor este povestita intr-un mod amuzant in “This is 40″.



Silver Linings Playbook


Distributie: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence si Robert De Niro

Premiera: 1 februarie 2013


Cu o distributie de prima clasa, Silver Linings Playboy este povestea unui fost profesor de liceu, Pat, care se intoarce acasa, dupa 4 ani petrecuti intr-o clinica pentru bolnavii psihic. Acesta a facut o cadere nervoasa dupa ce a fost inselat de Nikki, sotia lui, iar acum urmeaza un tratament de recuperare.


Tatal lui Pat, interpretat de Robert De Niro, este mai interesat de meciurile de fotbal ale echipei sale preferate decat de soarta fiului, iar psihiatrul lui Pat ii recomanda adulterul ca cea mai buna metoda de vindecare.


Insa Pat o intalneste pe Tiffany, o tanara a carui sot a murit, iar in urma depresiei s-a culcat cu toti colegii de serviciu si a fost data afara. Si ea urmeaza un tratament de recuperare psihica si se indragosteste de Pat.



Citeste mai mult despre Cele mai bune comedii in 2013 pe Askmen.ro.


Popup detector