Cei trei castigatori de la Ibiza music Summit au aratat ce pot

25 Octombrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Cei trei castigatori de la Ibiza music Summit au aratat ce pot
TAGS:
ibiza  burn studios 

Clubbingul, ca trend predominant in ceea ce priveste optiunile de entertainment ale tinerilor, presupune nu doar urmarirea celor mai buni DJ si bifarea celor mai fancy petreceri, ci si integrarea acestor pasiuni intr-un stil de viata care implica o atitudine specifica culturala si stilistica.


Pentru a explora cultura clubbingului intr-un mod direct, Burn a organizat International Music Summit, care i-a adunat laolalta, prin concurs, pe cei mai buni DJ aspiranti din Europa. Cei 11 finalisti sunt intr-o rezidenta de 6 saptamani in Ibiza, capitala internationala a clubbingului, unde au ocazia sa invete de la cei mai celebri DJ din lume dar si sa interactioneze cu proprietarii de cluburi, impresari si reprezentantii caselor de discuri.


A cincea etapa din cadrul programului de rezidenta consta in selectionarea celor trei DJ care au performat in cele mai celebre cluburi din Ibitza: Privilege, Sankeys si Cafe Mambo. Din juriu fac parte legendarii Carl Craig si Richie Hawtin.


Ca in orice concurs, castigatorii se pregatesc pentru noile aventuri din cadrul rezidentei, iar ceilalti concurenti se intorc acasa.



In cel de-al saselea episod, castigatorii au avut ocazia sa arate ca sunt capabili sa tina multimea pe ritm pana dimineata in cele trei cluburi care i-au gazduit. Unii dintre DJ au invatat, cu aceasta ocazie, ca acest lucru poate fi extrem de dificil.



Popup detector