Ce se mai intampla in Cluj Napoca

09 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Dupa cum bine stim saptamana trecuta club M.I.D.I si-a redeschis portile cu o petrecere care a umplut clubul pana la refuz. Baietii au facut-o din nou afirma un tanar dupa aceasta pagina care i-a adus inca o data in fata publicului clujean pe baietii de la Audiofly si care a deschis sezonul la Cluj. Scena clubbingului din Cluj este in crestere iar echipa de la M.I.D.I face o treaba excelenta.

Saptamana aceasta, vineri 12 septembrie, la pupitrul clubului pentru a doua oara isi face prezenta Patrick (M.A.N.D.Y). Warm-up-ul va fi sustinut de dj-ul rezident Polarize cunoscut si sub numele de Dave van N.

Surprizele se tin in lant, iar pe 19 septembrie pentru prima oara in Transilvania va debuta dupa un warm up semnat de Livio, Kid Chriss&Mihigh si Polarize nimeni altul decat Sasha. Artistul este on tour-ul de promovare al noului sau album INVOL2VER , iar dupa Cluj va ajunge si in Bucuresti.

Sfarsitul primei luni al sezonului 2008-2009 de la Cluj il va gasi la platanele din M.I.D.I. pe dj-ul american John Creamer. Ce suprize ne va mai pregati echipa celui mai mare si mai iubit club din Transilvania ramane sa ne fie dezvaluit la sfarsitul lunii.

Deja se discuta pe Forumul Beat Factor, AICI.


Popup detector