Ce s-a intamplat la Red Bull Music Academy in Studio Martin

29 Iunie 2009 Beat Factor BeatFactor

Red Bull Music Academy i-a adunat joia trecuta, 25 iunie, in clubul Studio Martin, pe cei mai talentati in materie de muzica din tara noastra, la un workshop session cu unul dintre pionierii muzicii de dans contemporane, Marcus Intalex. Diversitatea caracterizeaza Red Bull Music Academy, de aceea cariera incredibila a artistului este un model pentru multi dintre cei care aspira la Academie. Gazda evenimentului a fost TRG, talent recunoscut al genului dubstep si reprezentant al Romaniei la Red Bull Music Academy Toronto 2007.

Marcus a povestit despre inceputurile muzicii de club, asa cum a cunoscut-o el in Manchester-ul natal, despre influentul club Hacienda, despre problemele sociale cu repercusiuni neplacute asupra culturii de club din Marea Britanie la mijlocul anilor '90, dar si despre metodele de iesire din impas. Cei prezenti au putut afla totodata care sunt caile prin care un producator poate avea sansa unui debut si cum evolueaza scena globala in comparatie cu scena din UK. Nu in ultimul rand, Marcus a vorbit despre implicarea sa in Academie precum si despre show-ul sau de la Red Bull Music Academy Radio, disponibil pe www.redbullmusicacademyradio.com.

TRG aka Cosmin Nicolae este cel care a putut sa vorbeasca despre experienta inegalabila a Academiei si sa ofere cateva indicii despre cum sa faci ca sa ajungi acolo. Faza de aplicare se incheie pe 27 iulie, asadar, daca simti ca muzica ta e cea mai tare intra pe www.redbullmusicacademy.com si descarca formularul de aplicare.

Dupa ce s-a vorbit despre muzica artistii au trecut la platane. Seara s-a incheiat pe ritmuri de experimental, breakbeat, dubstep si dnb cu Tomasan, TRG si Marcus Intalex.





Popup detector