Categorii de bilete sold-out la Ciuc Summer Fest

30 Iunie 2010 Beat Factor BeatFactor

Mai multe categorii de locuri pentru Ciuc Summer Fest sunt deja sold-out, cele mai cautate bilete fiind in Gazon A, in zilele cu Faithless si Pink Martini, respectiv cele VIP in ziua cu Gary Moore. Ciuc Summer Fest va avea loc in perioada 16-18 iulie, in complexul Zone Arena din Bucuresti, line-up festivalului incluzand si nume precum Suie Paparude, Urma, Vita de Vie, Silent Disco, Talvin Singh.


Biletele din zona Gazon A pentru zilele de 16 si 17 iulie, respectiv cele din tribuna pentru cea de-a treia zi, 18 iulie, sunt deja epuizate, cu mai putin de trei saptamani inainte de startul festivalului. Biletele ramase disponibile – Gazon B si VIP in primele doua zile, si Gazon A si B in ultima zi - pot fi achizitionate in continuare de pe site-ul www.myticket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta, la preturile de 90 de lei pentru Gazon B, 160 de lei in Gazon A si 220 de lei cele VIP. In zilele de Ciuc Summer Fest, ultimele bilete disponibile vor putea fi achizitionate si de la casele de bilete de la intrarea in complexul Zone Arena, la preturile de 110, 180 respectiv 240 de lei.


Ciuc Summer Fest va avea loc in perioada 16-18 iulie, in cadrul complexului Zone Arena din Bucuresti, alaturi de capetele de afis Faithless, Pink Martini si Gary Moore, pe scenele festivalului urmand a urca si Suie Paparude, Urma, Vita de Vie, Sensor, Discoballs, L’orchestre de Roche, Kumm, Brum Conspiracy, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L, The MOOoD si The Mono Jacks. Mai multe informatii despre Ciuc Summer Fest precum si line-up-ul complet sunt disponibile si pe site-ul oficial al festivalului, www.summer-fest.ro.


Popup detector