Castile Monster Beats by Dr.Dre Studio

18 Mai 2011 Beat Factor BeatFactor

Castile Monster Beats by Dr.Dre Studio
TAGS:
headphones 

Artistii si producatorii petrec nenumarate ore in studio facand reglaje si mixand sunete pentru a obtine exact ceea ce vor.


Marea majoritate a castilor existente pe piata nu pot reproduce sunetul cu acuratetea necesara unui mix bun. Cu o proiectare ingenioasa, o calitate avansata a difuzoarelor , puterea de amplificare si reducerea puternica a zgomotelor ambientale, asculti muzica in modul in care artistii de top si producatorii vor sa o auzi. Cablul profesional oferit de aceste casti reduce pierderile de semnal pentru un sunet perfect balansat si il reda cu o claritate extrema.


MONSTER Beats by Dr.Dre Studio au fost proiectate pentru ca tu sa simti sunetul, nu castile. Pernele din plus, acoperite cu material ultra moale, iti ofera un confort sporit chiar si atunci cand auditia ta este de lunga durata.Materialul din care sunt confectionate este un material rezistent la zgarieturi, iar castile tale vor arata bine chiar si dupa utilizari in conditii mai dificile.


Pe langa aceste avantaje, MONSTER Beats by Dr.Dre Studio vin cu un cablu aditional, care dispune de un buton pentru raspuns si un microfon, pentru a comuta imediat auditia in convorbire telefonica atunci cand sunt conectate la un iPhone, Blackberry sau alte telefoane. MONSTER Beats by Dr.Dre Studio sunt in momentul de fata cele mai apreciate si performante casti pentru studiourile muzicale profesionale.


Produsul este disponibil pe DjSuperStore la pretul de 1.139,22 RON cu TVA inclus.


Cumpara







Popup detector