Castigatorul competitiei Movida Corona din Romania nu s-a clasat printre primii trei finalisti

03 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Weekend-ul trecut pe 29 noiembrie, s-a desfasurat finala mondiala a competitiei Movida Corona in Viena. De-a lungul anului s-au desemnat 11 finalisti din diferite tari, pentru a participa sambata la amiaza la o semifinala de unde au fost alesi trei dintre ei.

Finala s-a tinut sambata noapte in cel mai nou club al Vienei, Prater Dome. Castigatorul finalei din Romania, DJ Magik a fost prezent si el la Viena, insa nu a reusit sa se califice in finala celor trei.

Cu o audienta de pste 3,000 de oameni, DJ-ii finalisti care reprezentau Norvegia, Irlanda si Austria au pregatit un set de 45 de minute fiecare. Juriul l-a ales pe DJ Joseph din Norvegia drept castigator, acesta urmand sa porneasca intr-un turneu de cinci evenimente in locatii precum Pacha Ibiza, Pacha London si Pacha New York.

Lista celor 11 finalisti este urmatoarea: DJ Junior Suedia, Samantha Garofalo Italia, DJ Justy Irlanda de Nord, DJ Isaan Germania, DJ Joseph B Norvegia, DJ James Dyson Anglia, DJ Johnny Holmes Irlanda, DJ Lee-Watson Scotia, DJ Magik Romania, DJ Florian Hereno Austria, DJ Hofman Danemarca.



Popup detector