Castiga invitatii la Margaret Dygas & Serafin - 15 decembrie

11 Decembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Margaret Dygas si Serafin vo rmixa in Studio Martin sambata aceasta, 15 decembrie. Beat Factor pune la bataie 5 invitatii pentru aceasta petrecere. Pentru a intra in concurs, trebuie sa raspunzi corect la o intrebare.

Numele de Serafin a devenit cunoscut publicului dupa ce au aparut primele sale release-uri, in 2002, desi este unul dintre talentatii artisti care mixeaza de foarte multi ani, si la numai 19 ani fusese deja special guest la unele dintre cele mai mari cluburi din lume. Steve Bug a numit primul EP semnat de Serafin, Kristall, record of the month. Succesul lui Serafin a continuat cu un release alaturi de Luciano, Funk Excursion, alaturi de care a inceput sa mixeze si la diverse gig-uri.

Intra in concurs AICI!

La ora actuala, Serafin este asociat la P45, unul dintre cele mai iubite magazine de discuri din lume, localizat in Zurich. Desi are un succes rasunator pe scena muzicii electronice, Serafin este o persoana la fel de modesta si carismatica. Ca DJ merge pe o linie deep si groovy, dar se spune ca cel mai usor il poti intelege pe Serafin daca il asculti in lumea lui, acolo, la pupitru, in spatele mixerului.

Margaret a mixat prima data in Romania in 2002 iar stilul sau eclectic a mentinut-o in topurile preferintelor fanilor din intreaga lume. Originara din Polonia, faptul ca a locuit in multe colturi ale lumii in copilarie, au influentat-o in stilul muzical, iar la ora actuala s-a stabilit in Berlin. Si din punct de vedere muzical a trecut prin multe schimbari, dar este o persoana si o artista destul de versatila incat aceste schimbari sa fie mereu in mai bine.


Popup detector