Cassy - devotament fata de muzica electronica

09 Decembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Catherine Britton revine in Romania in acest weekend, vineri, 11 decembrie si sambata, 12 decembrie. Vineri in clubul Midi din Cluj - Napoca si sambata in clubul Kristal Glam din Bucuresti, Cassy este gata sa cucereasca publicul roman cu sarmul si finetea sa.


Nu se poate spune cu certitudine daca plimbarile prin Austria, Anglia sau Germania au facut-o pe Cassy sa se indragosteasca de muzica electronica. Imprevizibila ca DJ si cu un simt dezvoltat pentru detalii ca producator, Cassy a aparut in mai multe ocazii ca solist vocal pe unele piese care dupa mai multi ani, raman punct de referinta atunci cand facem referire la house si techno.


Cea mai recenta compilatie a sa, "Simply Devotion", a fost lansata recent la casa de discuri Cocoon si este o incursiune in muzica electronica de ieri si de azi. Regasim piese de la Baby Ford, Anton Zap, Danny Howells, Ralph Falcon, dar si doua productii proprii.


Cassy a mixat in Romania si in vara acestui an, romanii facand-o responsabila de warm up-ul oficial al celei de-a sasea editii a festivalului bi-anual Sunwaves (poze gasiti la sectiunea de galerii foto).



"Sper sa pot inspira si eu la randul meu pe altii, intrucat sunt inspirata in mod constant".


Cassy manifesta o dragoste deosebita pentru vinyl, iar atunci cand este la pupitru, e aproape imposibil sa anticipezi la ce sa te astepti de la ea, din punct de vedere muzical.



In Romania, artista si-a construit treptat un numar crescand de simpatizanti: de la cateva zeci de oameni in fostul club Session, pana la cateva sute in Kristal Club Mamaia, Cassy este astazi uan dintre cele mai indragite artiste internationale in Romania.



Pentru germanofili, mai jos puteti viziona un scurt interviu video, ce dateaza din toamna acestui an.




Popup detector