Caspa, Nero si NAPT La BestFest 2011 Dance Arena

23 Mai 2011 Beat Factor BeatFactor

Fanii ritmurilor electro, funk, breakbeat, drum’n’bass, dubstep si nu numai au motive de bucurie: la B’ESTFEST Summer Camp party-urile tin pana dimineata.


Trei dintre cele mai apreciate nume internationale ale genului - Caspa, Nero si NAPT - au confirmat deja prezenta in cadrul Dance Arena, lista de DJ urmand a fi completata in curand.


B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura in perioada 1-3 iulie, la iarba verde, pe islazul comunei Tunari, langa lacul Pasarea, la doar zece minute de Piata Presei Libere.


Supranumit si “Guru al muzicii dubstep”, Caspa este considerat unul dintre pionierii acestui gen muzical, lista impresionanta de turnee si sutele de remix-uri transformandu-l intr-unul dintre cei mai apreciati DJ la ora actuala. Talentul sau i-a adus sansa de a lucra pentru artisti precum Depeche Mode, Deadmau5, Rusko sau Kid Sister precum si aparitii pe scenele principale ale unor mari festivaluri internationale precum Glastonbury, Global Gathering sau Exit, unde a impartit scena cu Lily Allen si Arctic Monkeys. In cadrul show-ului din Dance Arena de la B’ESTFEST Summer Camp, alaturi de Caspa va evolua si MC Rod Azlan.Nero este un duo de muzica electronica format din producatorii Daniel Stephens si Joe Ray, reumit si apreciat pe scenele de dubstep si drum’n’bass din intreaga lume datorita fuziunii aparte a celor doua stiluri din piesele si mix-urile lor. Castigator a doua premii Beatport pentru Best Dubstep Act si Best Dubstep Track pentru “Act Like You Know (Dubstep Mix)”, Nero a remixat de-a lungul timpului piese pentru artisti celebri printre care si La Roux, N.E.R.D. si Daft Punk, si a insotit in turnee internationale nume precum Deadmau5, Chase & Status si Zane Lowe. Anul acesta, Nero va lansa albumul de debut, pe care vor fi incluse piese ca “Innocence”, “Me & You”, “Guilt” si “Promises”, piese incluse deja in playlist-urile radio-urilor internationale. Dupa show-urile din vara aceasta, care vor include, pe langa B’ESTFEST Summer Camp, si festivaluri precum Glastonbury si Wireless, Nero il va insoti pe Tinie Tempah in cadrul turneului din Marea Britanie.Ashley Pope si Tomek Naden, reuniti sub numele de NAPT, sunt doi producatori britanici care in ultimii ani au asaltat radio-urile internationale cu sound-ul lor unic. Stilul “inventat” de cei doi - N-funk - combina sonoritatile electro cu muzica house, broken beat, drum’n’bass si funk, piesele si remixurile lor regasindu-se frecvent in playlist-urile radiourilor din intreaga lume. In plus, de cand s-a lansat, duo-ul NAPT a primit numeroase premii, printre care si cele pentru Best Producer, Best Track si Best Remix la Breakspoll - International Breakbeat Awards, primele doua marcand de altfel si o premiera: Ashley si Tomek sunt singurii producatori care au obtinut aceste distinctii de doua ori consecutiv, in 2009 si 2010.Popup detector