Cancan-ul zilei: Vali Barbulescu, in certuri cu jurnalistele Click

24 Martie 2010 Create It BeatFactor

O jurnalista de la Click! (tabloid specializat in gogomanii) a reusit sa-l calce pe nervi pe Vali Barbulescu.


DJ-ul a acceptat sa-i furnizeze o stire, insa fatuca a preferat sa scrie ce i-a venit ei pe chelie: "in incercarea de a fi amabil si de ajutor pentru respectiva domnisoara, i-am spus ca voi mixa joi 25.02 in Gio Cafe in Bucuresti si ca logodnica mea va fi si ea prezenta acolo.


In seara de joi, Claudia Balan a venit personal la respectiva locatie, insotita si de un fotoreporter. Au facut citeva fotografii in timp ce mixam si, inainte sa plece, am rugat-o amabil, dar ferm in acelasi timp, sa nu pomeneasca in respectivul articol despre fostele mele relatii sau alte subiecte ce nu au legatura cu activitatea mea profesionala.


Mi-a promis ca asa va fi si ca nici nu se punea problema de asa ceva. A doua zi a fost publicat un articol in ziarul Click. Imediat dupa ce am vazut despre ce e vorba, am pus mina pe telefon si am injurat-o pe aceasta domnisoara Claudia Balan de la ziarul Click.


De ce? Pentru ca merita! Lasind la o parte faptul ca am rugat-o frumos sa NU pomeneasca nimic despre fostele mele relatii, exista o declaratie pe care eu NU am dat-o!. Ce sa-i faci, creativitatea paparatoaielor n-are limite!," spune Barbulescu.


Minunat :)


Sursa: anyplace.ro


Popup detector