Campania 'Vreau DJ' - etapa a doua

22 Martie 2010 Beat Factor BeatFactor

Campania 'Vreau DJ' - etapa a doua
TAGS:
vreau dj  campanie  Midi  clubbing 

Campania Vreau DJ continua, oficial intrand in etapa a doua, cea in care se voteaza cei mai propusi DJi, iar in paralel se desfasoara, saptamanal, cate un concurs interactiv cu premii pe masura.


Vreau DJ este o campanie online care se bazeaza pe un concept inedit de implicare a publicului tinta atat in alegerea DJ-ului pe care vor sa-l vada in Club Midi, cat si pe un concurs saptamanal cu premii pe baza de vot ("user generated content"), la care se pot castiga premii atractive.


Dupa doua saptamani de la lansare, s-au facut peste 600 de propuneri din care s-au confirmat peste 300, unele din acestea fiind duplicate iar unul dintre DJ fiind propus de peste 100 de ori ;) Avem deja 1000 de clubberi care sunt foarte activi pe forum, 11 dintre ei avand deja punctajul maxim la categoria "cel mai activ clubber".


Totusi, departajarea se va face in urmatoarele patru saptamani cu punctele de la concursurile saptamanale. Primul concurs are drept tema "cel mai tare concert" iar participantii trebuie sa-si incarce o poza cu cel mai tare concert la care au participat vreodata.


Proprietarul celei mai votate poze va castiga un Asus Eee PC 1005ha, oferi de Club Midi, si o pereche de casti profesionale Sony, oferite de DJ Super Store. In fiecare luni se va da startul unui alt concurs cu o tema diferita si un alt premiu.


Premiile vor fi: - geanta Ortofon + voucher (500 RON) Outwear - geanta UDG + voucher (500 RON) U Man - boxe M-Audio + iPod Touch. Pe 24 aprilie va avea loc decernarea premiilor, unde toti participantii la aceasta campanie vor fi invitati. Invitati speciali pentru acest eveniment vor fi The Electricals, 3 tineri dj/producatori din Milano.


Popup detector