Cafeneaua Loggia (Bucuresti) sarbatoreste doi ani maine

26 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Pe 27 noiembrie, cafeneaua Loggia situata in centrul vechi al Bucurestiului, sarbatoreste doi ani de la deschidere. Cu aceasta ocazie, Loggia propune primul concert live. Este vorba despre trupa Sunday People.

In urma cu doi ani de zile, Loggia - unul din putinele locuri "fusion" daca nu chiar singurul din Capitala, lansa o idee de avangarda pentru Bucureşti. Amplasata ntr-un fost sediu de banca interbelica, Loggia este o cafenea-lounge situata n plin centru, n care ziua poti savura liniştit o cafea, ntr-o atmosfera relaxanta, şi care seara, la sfrşit de saptamna, se transforma ntr-unul din cele mai cautate locuri de pre-party din Bucureşti. La Loggia se mixeaza şi se asculta numai muzica buna pentru ca toti dj-ii romni din top au trecut macar o data pe la pupitrul sau.



Acesta este doar nceputul unei seriii mai lungi de astfel de manifestari muzicale, care, deşi desfaşurate ntr-un spatiu mai restrns, au consistenta şi farmecul unui oricarui alt "live" desfaşurat ntr-un club. Loggia urmareşte astfel sa atraga publicul interesat de muzica de calitate, care şi doreşte in acelasi timp o apropiere mai mare fata de trupe, muzicieni, DJ.



Seria de concerte live din Loggia va fi inaugurata de Sunday People. Trupa s-a format n anul 1996, n Bucureşti de fratii Sultan şi Hasan Nasser. Combinnd abilitatile de inginerie de sunet cu cele de a cnta la diferite instrumente şi influentati de trupele new wave reprezentative pentru curentul electro pop al anilor 80, Sunday People au avut o ascensiune rapida pe scena romneasca a muzicii electronice. Cei doi frati au fost implicati şi n alte proiecte muzicale precum Grooveoholics, Blanoz, Soul Dealer, LuminaL şi au colaborat cu artişti precum Billie Holiday, Cole Porter and Bryan Ferry. Trupa a lansat primul LP Untold Stories (Sofa Music ) n 2003. Dupa mai multe schimbari de sunet, n 2004, apare cel de-al doilea album "Telepathically in Love" lansat cu Phazz-a-Delic. Trupa ncepe sa sustina concerte n afara şi sa fie prezenta pe diverse compilatii internationale. Cel mai recent album, Synesthesia, a fost lansat n luna noiembrie şi marcheaza trecerea la un sound mai matur şi prin cooptarea n trupa a unei voci si prezente feminine distincte, cea a Deliei.

Pe 27, joi, dupa concert, vom dansa toata noaptea pe muzica lui Hasan Nasser, si a rezidentului Loggia, Eddy M, cel care weekend-uri la rand a promoveaza muzica de calitate in acest loc. Pretul biletul este de 20 RON, in pret fiind inclusa o bere.


Popup detector