Cadenza Vagabundos revine in Bucuresti in noiembrie 2012

27 Septembrie 2012 Beat Factor BeatFactor

The Mission readuce brandul Cadenza Vagabundos in Bucuresti, in luna noiembrie. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalenta sambata, 17 noiembrie 2012.


Din line up fac parte Luciano, Ernesto Ferreyra, Mendo, Technasia, iar in deschidere va mixa Posh. Artistii casei de discuri si agentiei de booking Cadenza s-au reunit sub conceptul Vagabundos, initial pe plaja Ushuaia din Ibiza si ulterior s-au mutat la Pacha, unul dintre cele mai cunoscute si iubite cluburi din lume. Acompaniati de decoratiuni specifice unor 'vagabonzi muzicieni de profesie', artistii au facut inconjurul lumii in ultimii ani, trecand de mai multe ori si prin Romania.


Pretul biletelor va fi de 45 de lei in avans pe bilete.ro, la Posta Romana si in Studio Martin (61 Iancu de Hunedoara Blvd.), Music Box (16 Matei Basarab Street), Subway - Unirii 1. Pretul unui bilet la intrare va fi de 60 de lei, iar cele VIP de 100 de lei.


Cea mai recenta petrecere Cadenza Vagabundos a avut loc pe 28 aprilie 2012 in Mamaia, iar cum a iesit puteti vedea din filmuletul de mai jos:



Cadenza Vagabundos 2012, Making Of from Cadenza Music on Vimeo.



Popup detector