Bumbapa canta in deschiderea concertului Tricky

18 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Trupa romaneasca de electro / alternative / disco / punk Bumbapa va canta in deschiderea concertului Tricky. Evenimentul are loc pe data de 26 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti. Biletele costa intre 60 si 100 de lei.

Trupa romaneasca Bumbapa este compusa din trei membri: Gutu (tobe), Sanyi (bass, FX si voce) si Cata (chitara, fx si voce). Proiectul a putut fi vazut cel mai des performand in cluburi din Bucuresti precum Expirat, Suburbia, Control si altele, dar si la Delta Music Fest anul trecut.

La ora actuala, Bumbapa este un melanj interesant intre mai multe stiluri muzicale cu influente electronice si alternative, direct din Ocna Mures. Primul album Bumbapa il vom putea asculta in 2009.

Tricky va ajunge la Bucuresti de la Praga, cu o zi inainte de concert, intr-un autocar de turneu de tip nightliner si va petrece la Bucuresti ceva mai mult de 24 de ore. Pentru ca sederea la Bucuresti sa ii fie cit mai prielnica, organizatorii ii pun la dispozitie in zona de backstage de la Sala Palatului o bucatarie proprie special amenajata (Tricky prefera sa isi gateasca singur), un antrenor personal de kick boxing, precum si o camera separata pentru fumat.

Dupa concertul Tricky, in Clubul Control (Academiei 19) se intimpla "Official Tricky Afterparty, cu Bogman, Vali & Ion si Corruptdream (visuals).



Biletele pentru concertul Tricky din 26 noiembrie se gasesc la Sala Palatului, Librariile Carturesti, magazinul Unirea, magazinul Muzica, Music Shop, precum si in retelele magazinelor Diverta, Carrefour Voiaj, Germanos, Flanco si Flamingo Computers din toata tara. Biletele pot fi cumparate si online, la www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro, www.blt.ro.

Tricky (Adrian Thaws) a fost intotdeauna considerat un muzician vizionar, dincolo de conventii si curente sau stiluri. Dupa ce a colaborat cu Massive Attack pe albumele 'Blue Lines' si 'Protection', a inceput sa isi descopere o maniera proprie de a face muzica. A urmat 'Maxinquaye' (1995 Island), album scris cu intentia declarata de a face muzica asa cum nimeni nu facuse pina atunci. 'Maxinquaye' este considerat inca unul dintre cele mai inovatoare si importante albume din anii '90.

Videoclipuri cu Tricky puteti vedea AICI.


Popup detector