Britanicul Mooqee mixeaza la Base Cafe din Bucuresti

03 Februarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Al doilea eveniment din seria de petreceri cu headlineri la BASE Cafe & BASE Shop aduce in premiera in Romania, Sambata pe 12 Februarie, un nume greu din zona DJ-ilor de mash-up din Regatul Unit.


Un DJ care a castigat respectul si aprecierea unor legende vii ca DJ Yoda, Zane Lowe, Freddy Fresh sau Cuban Brothers - Mooqee (BombStrikes – Leeds, UK).


La fel ca si la petrecerea cu Lebrosk, dancefloor-ul se pastreaza in BASE Shop – LA SUBSOL cu iar BASE Cafe – LA PARTER ramane un spatiu dedicat lounge-ului cu proiectii si puf-uri.


Petrecerea va incepe sambata pe 12 Februarie la ora 22:00, in BASE Cafe si BASE Shop pe Str. Sepcari 22 – in spatele Hanului Manuc. Pretul biletelor de intrare si modalitatile de achizitionare vor fi anuntate in curand.


Alaturi de Mooqee vor mai mixa Dirty Dance Squad (adica Bully si NotSoCommonDJ) si Meeloox.


Despre MOOQEE si activitatea sa am putea scrie un roman. Cu ce sa incepem? E un DJ care a intors Anglia pe dos! Nu glumim. E o reputatie pe care si-a construit-o prin intermediul DJ set-urilor sale legendare, prin prezentele la pupitru alaturi de nume ca: DJ Yoda, Krafty Kuts, A-Skillz, Stanton Warriors, Scratch Perverts sau Utah Saints, prin propriul label BombStrikes la care au aparut discuri semnate: Mooqee, Beat Vandals, A-Skillz, Nick Thayer, Pimpsoul sau Featurecast si prin propriul clubnight Sugarbeatclub prin intermediul caruia a gazduit artisti imensi ca: Justice, Soulwax, High Contrast, Erol Alkan, Annie Mac, Freestylers sau Stanton Warriors. Pe langa toate acestea, Mooqee a reusit sa capteze si atentia BBC Radio 1, facandu-si aparitia in studio pentru guest mix-uri si gasindu-si cateva piese in heavy rotation. Mai mult, Mooqee face acum parte din familia Fingerlickin’ alaturi de A-Skillz, Krafty, Plump DJs.

Live Mooqee este o adevarata masina de bootyshaking. Un DJ versatil care trece prin aproape toate subgenurile muzicii electronice de dans existente, inarmat pana in dinti cu piese, mash-up-uri, edit-uri si remix-uri proprii care garanteaza un party incendiar de fiecare data.


Popup detector