Brandul de petreceri Selectro implineste trei ani - cu The Rogue Element

21 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Miercuri, 10 decembrie, fanii Selectro si nu numai sunt asteptati la un party aniversar cu DJ-ul britanic de la casa de discuri Exceptional Records, si anume The Rogue Element.

The Rogue Element inseamna Ben Medcalf, DJ si producator originar din Marea Britanie. Multe dintre piesele sale au ajuns in DJ case-urile unor artisti precum James Zabiela, Etienne de Crecy, Meat Katie, Elite Force, James Lavelle, the Plump DJs, The Crystal Method si altii.

In 2006 Ben a castigat titlurile de the best producer si best remix la prestigioasele premii Breakspoll International Award. Pe langa toate acestea, aclamatul album de debut Rogue Rock, lansat in septembrie 2005, a primit nominalizarea la best album. n plus, Ben, alaturi de Tom Real, este jumatate a proiectului Disco of Doom, dedicat tuturor tipurilor de house si techno, caracterizat printr-o abordare exuberanta in ceea ce priveste muzica electronica in general. Pe langa intensa activitate de producator, The Rogue Element, este o prezenta constanta pe scena dj-ingului, zguduind dance floor-urile din majoritatea cluburilor din Europa si Statele Unite, ajungand pana in Orientul indepartat si chiar Australia. Cel de-al 2-lea album semnat The Rogue Element este asteptat sa apara la inceputul anului 2009 la acelasi label, Exceptional Records.

Selectro este un brand construit de catre artistul roman Marika si reprezinta unul dintre primele concepte de petreceri in timpul saptamanii, mai exact miercurea. Numele insa este mult mai vechi si reprezinta o emisiune radio ce era difuzata pe Activ FM.






Popup detector