Boy George, de nerecunoscut in 2009

19 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Un barbat cu probleme, cu fesul in cap si multe kilograme in plus, despre care nici prin gand nu ti-ar trece ca este celebrul Boy George. Aceasta este noua imagine a fostului star Culture Club in 2009. Jurnalistii de la Dailymail.co.uk l-au surprins pe fostul star intr-un moment in care era foarte ingandurat, parea obosit si era de nerecunoscut.

In varsta de 47 de ani, Boy George, George ODowd pe numele sau adevarat, risca sa ramana dupa gratii pentru mult timp, iar acestea pot fi ultimele sale clipe de libertate.

El a fost acuzat de un fost bodyguard de privare de libertate si violenta. Auden Carlsen, in varsta de 29 de ani, a povestit judecatorilor cum vedeta l-a legat cu catusele si l-a batut cu un lant.

Tanarul a declarat ca starul ar fi fost sub influenta drogurilor in momentul comiterii faptelor. Boy George a negat toate acuzatiile, iar plangerea va fi examinata de un judecator zilele acestea.

Boy George s-a nascut in 1961 la Londra. Nascut intr-o familie irlandeza numeroasa, el a fost nevoit sa se maturizeze rapid si a devenit in scurt timp un foarte bun compozitor, cantaret si Dj. Stilul sau feminin si aparitiile socante i-au asigurat de-a lungul timpului aparitia pe prima pagina a tabloidelor.

Ziare.com


Popup detector