Booka Shade mixeaza in premiera in Cluj

28 Septembrie 2009 Create It BeatFactor

Booka Shade mixeaza in premiera in Cluj
TAGS:
booka shade  premiera  party 

Vineri, 2 octombrie, clujenii se pot bucura pentru prima data de un DJ set marca Booka Shade, pentru ca cei doi producatori din Germania vin sa mixeze in clubul Midi. Totul va incepe dupa ora 23:00, iar in deschidere va mixa Kid Chriss.

Booka Shade sunt Walter Merziger si Arno Kammermeier, doi producatori originari din Germania, Berlin, care lucreaza impreuna din anii '90. Astazi sunt artistii de baza ai casei de discuri Get Physical, alaturi de M.A.N.D.Y. Tot aici au lansat si albumul de debut 'Memento', in 2004, primit foarte bine de catre public. Au ramas cunoscuti pentru single-uri ca "Mandarine Girl" sau "Body Language", lansate la acelasi Get Physical Music.

Live act-ul Booka Shade a.k.a. Walter Merziger (key & add) si Arno Kammermeier (drums & add) reuneste pe cei doi parteneri de studio de productie si remixeri care lucreaza impreuna de peste 13 ani.

Cel mai bun indicator al succesului Booka Shade este atunci cand cei doi artisti aud oameni care declara ca au fost inspirati de ei sa compuna muzica; este cel mai multumitor si satisfacator lucru.

Au colaborat, atat pentru productii, cat si pentru remixuri, cu artisti precum Moby, The Knife, Depeche Mode, Tiga, Dave Gahan si multi alti.

In anul 2008, au castigat premiul Beatport Music Awards - Best Tech House Artist 2008.










Popup detector