Booka Shade la BestFest 2012

17 Mai 2012 Beat Factor BeatFactor

Booka Shade este cel mai nou nume de pe afisul editiei din acest an a B'ESTFEST Summer Camp! Trupa electro va sustine un show in B'ESTFEST Park in cea de-a doua zi a festivalului, acesta desfasurandu-se in perioada 6-8 iulie pe islazul comunei Tunari.


Prezentata de Ciuc Premium si Coca-Cola, sustinuta de Vodafone, editia din acest an mai cuprinde nume precum Garbage, Pulp, Royksopp, Selah Sue, Caro Emerald, Skindred, Trolley Snatcha sau Modestep.


Booka Shade este unul dintre cele mai cunoscute nume ale muzicii electronice europene. Duo-ul muzical este format din Walter Merziger si Arno Kammermeier, doi producatori originari din Frankfurt, considerati precursorii ritmurilor house, tech house si deep house in Germania, fiind astazi doi dintre cei mai iubiti artisti ai acestui gen muzical. Piese precum ”Body Language” si „Mandarine Girl” au asigurat succesul incontestabil al grupului nu doar in tara natala, ci si in intreaga lume. De altfel, celebra publicatie online Resident Advisors a declarat „Body Language” drept piesa anului 2005, iar „Mandarine Girl” a fost utilizata de Will.i.am ca sample in melodia „Get your money” de pe albumul sau solo, „Songs about girls”.


Discografia trupei cuprinde un total de 6 albume de studio, peste 20 de single-uri si nu mai putin de 30 de remix-uri pentru artisti precum Moby, Depeche Mode, Will.I.Am sau Moderat. De-a lungul anilor, duo-ul a participat si la nenumarate festivaluri internationale precum Big Day Out si Future Music Festival (Australia), Identity Festival (Statele Unite), Dour (Belgia), urmand ca anul acesta sa se opreasca si la B'ESTFEST Summer Camp.


Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in „gasca” de 5 persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit in prezenta unui adult.



Popup detector